PROMO DESEMBRE i OCTUBRE - ANY 2013 - LES NOVETATS DE VELL I NOU

PROMO DESEMBRE 2013
PROMOCTUBRE
Iniciem un nou apartat en aquest blog al que batejarem com a “PROMO …”. Aquí trobareu les figures que segurament us falten i que podreu aconseguir via e-mail: figuramas2@gmail.com

Iniciamos un nuevo apartado en este blog al que llamaremos “PROMO …”. Aquí encontrareis las figuras que seguramente os faltan y que podréis conseguir vía e-mail:
figuramas2@gmail.com

AFRIKA KORPS / PECH HERMANOS - 50€/Ref.

OESTE / REAMSA - 40€/Ref.

CONQUISTADORES / REAMSA – 40€/Ref


Benvinguts a http://www.figuramas2.blogspot.com/
EL BLOG COMERCIAL DE VELL I NOU, LA VOSTRA BOTIGA, ÚNICA A BARCELONA.
Aquest és el nostre blog dedicat completament a exposició i venda de figures que encara circulen. Ací, podràs trobar ofertes interessants i gran disponibilitat de peces.
Hi ha alguns estocs i unes altres que són peces úniques. Si estàs interessat ens envies un correu amb la llista les peces escollides, indicant-nos nom i adreça completa a:
Una vegada formalitzat la comanda t'indicarem compte corrent banc on procedir amb l'ingrés i satisfet el pagament t'enviem les peces en un termini no superior a 10 dies.
IMPORTANT: No acceptem contra-ofertes, ni contestem peticions sense dades (Nom o Empresa, adreça i codi postal). No ens agrada perdre el temps ni fer-li-ho perdre als nostres clients. Tot això és per a passar-ho bé, l'afició no està renyida amb la serietat.NO S’OBLIDIN DE VISITAR TAMBÉ "FIGURAMAS"
ANTIGAMENT BLOG DE COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ DE LA COLLA D’AMIGS COL·LECCIONISTAS DE SOLDATS DE JOGUINA.
EL NOSTRE BLOG AMB NOVES PÀGINES ACTIVADES I NOUS ARTICLES EN VENDA: ALBUM CROMOS, CATÀLEG I SOBRE SORPRESA

NOVETATS JULIOL 2013
Una nova figura del nostre amic i col·laborador, Urbano. Un modelista molt conegut entre els afeccionats a aquest tipus de figures articulades i que ens sorprèn en cadascuna de les seves visites a "vell i nou". Podem felicitar-nos doncs per les nostres col·leccions.
Ens ha avançat una novetat: figures una mica més petites marcaran l'inici d'una nova sèrie.
Recordar-vos que podeu demanar-les a la tenda a través de correus, e-mail o telèfon, sempre per encàrrec (no hi ha estoc) 

MASADAS, BONES VACANCES: 

FINS A SETEMBRE !!!

Diumenge, dia 8 De Juliol, vam tancar la primera part de l'any del nostre mercat mensual de la plaça Masadas amb un percentatge una mica menor d'assistents, si ho comparem amb edicions passades. La manca de diners i d'ocupació queda reflectit tant en aquesta assistència com en el volum de vendes. Es pot dir que l'ambient fluixeja però no les ganes de fer coses per part de l'afició.
Dissabte per fi vam rebre el llibre d'Hermida, el dels nostres Psoldadets ... bé, més endavant ho comentarem, però això serà quan l'hàgim llegit bé i hàgim vist i repassat les fotos detingudament. D'altra banda, la presentació és molt acurada, una bona obra pel que fa a la qualitat del suport i l'enquadernat. Aquí a Barcelona es van començar a rebre el dilluns encara que alguns ho van rebre més tard, dissabte. Un servidor era dels resats i la veritat és que l'enveja es va fer present. Bromes a part, el llibre ha trigat el seu però crec sincerament que ha valgut la pena.

I bé, diumenge, a Masadas vam tenir la visita d'un altre gran aficionat: Vicente Mora, autor del llibre de Jecsan amb el qual intercanviem quatre comentaris sobre les nostres aficions en general.Els assidus a "Vell i nou" van passar per la parada a comprar, a saludar, a explicar les seves aventures i bé, així passem el matí amb la intenció de tornar al setembre amb nous productes, noves propostes i molta il · lusió.D'altra banda, hi ha la possibilitat de tornar a reagrupar "La Colla d'Amics Col · leccionistes de Soldats de Joguina, encara que amb un nou concepte que us anirem explicant conforme avancin les converses. La proposta ha sortit de l'antiga cúpula de la colla i de moment aquest tema s'ha parlat amb alguns possibles nous socis (als antics socis se'ls comunicarà també la notícia quan hàgim pres més impuls). Esperem tenir una proposta per a tots a finals de setembre.També hi ha un intent de reunir a Madrid per tal de conèixer-nos i parlar de les nostres inquietuds. Cal preparar encara moltes coses perquè la Convenció sigui un èxit i ens quedin ganes per repetir durant anys. La idea no és nostra però ens ha agradat, li veiem possibilitats i futur, per tant col · laborarem amb aquests aficionats i donarem informació del que ens vagi arribant.Bé, dir-vos que ens agradaria poder dedicar més temps als nostres blocs. Comunicar que el Petit Taller de Gim continua amb les seves produccions i que us agraïm el vostre interès per la nostra feina.També, anunciar-vos que hi ha novetats a la nostra col · lecció de sobres sorpresa Nova Generació però que a causa d'aquesta manca de temps no hem pogut publicar-les. Esperem procedir en breu amb aquestes notícies.I bé amics ja sabeu, que si us passeu per Barcelona teniu la vostra botiga de velles figures a:Vell i nou / ENCANTS NOUS al carrer Enamorats núm 81-83, passadís A, botiga 76-08013 - Barcelona - SPAIN... Però, recordeu que obrim només els dissabtes laborables al matí de 10,00 h. a 14,00 h. i els dimarts laborables a la tarda de 17,30 h. a 20,00 h.
SÈRIES MODERNS - Peces de Elastolin composició i dues peces artilleras de Pech/Oliver sortides del nostre petit taller, totes elles en perfecte estat i amb les nostres presentacions de costum.


MARNIE LA LADRONA VISITA MASADAS EL DIA DE REYES
No vamos a hablar de esta película estrenada en el año 1964, dirigida por Alfred Hitchcock e interpretada por Tippi Hedren y Sean Connery en que “Marnie” es una ladrona compulsiva, aunque nos ha servido para bautizar a cierto elemento que pulula por el mercadillo. No es un caso único, supongo que habrá más y es por ello que os invito a que lo publiquéis.
Ayer, día de reyes, estuvimos en Masadas. El día transcurrió bastante ameno. Un sol espléndido, temperatura muy agradable. Muchas ausencias entre los vendedores y disminución importante de público. Y caramba !!! ... poco público y además una “listilla” que me sopló con cierta gracia una caja de soldados de una notoria marca alemana… fue en el preciso momento de recoger… vaya !!!
Hacía bastante tiempo que no me sustraían un artículo por la cara, incluso en dos ocasiones se pudo evitar, tiempo atrás, pequeños hurtos en las mesas contiguas.
En una de esas ocasiones el  “mano-larga” en este caso  concreto un tío, fue invitado a devolver lo que acababa de “agenciarse” y sin ningún tipo de rubor devolvió lo que casi creía suyo y continuó su paseo en busca de otro despistado.
El hecho de ayer, todo hay que reconocerlo, se debe a la relajación del momento de recoger, con la consecuente bajada de guardia. Lo que no saben estos energúmenos y energúmenas es que no hay que tentar mucho a la suerte. El hecho se ha dado a conocer y ya todos, en poco tiempo seremos conocedores de que hay que prestar atención a las mesas y a todo lo que sucede en el transcurso de cada edición.  La mayoría de los vendedores que nos encontramos allí, hacemos juegos malabares para poder ofrecer cada mes algunas piezas de interés, no sin esfuerzo, nadie regala nada y si encima te lo volatilizan, pues… empecemos a sumar: gasto de la compra, gasto de la mesa, gasto de horas perdidas sin vender una corbata, discusión asegurada si pillas a Marnie o al chorizo de turno en el momento de la acción y seguramente problema asegurado si interviene la autoridad competente ya que habrá que demostrar que tú tienes razón y “Marnie” no.
A todo esto, que nos parece “tan simpático y divertido” hay que ponerse serio y reclamar a la justicia que un “hurto menor” o como quieran llamarle, no es una menudencia para el que lo sufre. Un tirón de bolso, una “sustracción” en una tienda, en un mercado o casos similares habría que sumar a la pérdida material, la consecuente herida psicológica que produce el hecho. Castigar por tales fechorías y daños a los causantes es un deber que hoy por hoy, podría asegurar no se cumple adecuadamente.
Me repugnan enormemente estos sujetos, sea cual sea la excusa que me puedan dar. Me asquean a los que roban a la ancianidad, a gente humilde, a trabajadores… y de igual manera a los que defienden a toda esta "raza" esgrimiendo “sus derechos” que si nos ponemos a pensar debieran de perderlos en el mismo momento en que se apropian de lo ajeno.
Bueno amigos, fans, seguidores, compañeros y gente que viene por primera vez a la plaza porchada, no relajarse mucho, siempre atentos a vuestras propiedades y a disfrutar del mercadillo… ¿Por qué no? … no creo que nuestra querida Marnie vuelva a probar suerte después del aviso pero, mucho ojo, la “liante” me dejó fuera de combate sin acabar de creérmelo y encima mi compañero de mesa aseguró que me estaba volviendo viejo. ¿De verdad os creeis que estamos fuera de combate?... ¡¡¡Pufffff!!!
----------------------------------------------

No hay comentarios:

Publicar un comentario